Kampeervakantie

Ons laatste project biedt u een verblijf dat volkomen geïsoleerd en afgesloten van de buitenwereld is.

Onze tent staat op een privé weiland in de pittoreske streek van Midden-Portugal en is volledig ingericht met een houtkachel en elektriciteit aansluiting.

U heeft spectaculaire uitzichten over de bergen. En bent helemaal op uzelf.

Naast de tent is een privé douche/wc-gebouwtje met warm water. Ook is er een buitenkeuken met gasfornuis en barbecue.

En u heeft een veilige privé parkeerplek.

 

Ons land is 4 hectare groot en de tent ligt op loopafstand van het stuwmeer.

Tijdens de zomer kunt u gebruik maken van de roeiboot, die aan het water klaarligt. 

Wij hebben informatie over de toeristische mogelijkheden in de omgeving, zoals kanoën, zeilen, natuurreservaten, architectonische bijzonderheden enz.

De eigenaren zijn bijna altijd op het terrein, maar verblijven gescheiden van uw verblijf. U heeft dus volledige privacy. Mocht u ons nodig hebben zijn wij er voor u.

De dichtstbijzijnde café’s zijn op 3 km afstand in Pombeira da Beira en Sarnadela. Het cafeetje in Pombeira da Beira heeft een klein winkeltje.

Arganil, een klein stadje op 15 auto-minuten afstand, heeft een Intermarché en een Lidl supermarkt en er zijn ook restaurants, cafés, winkeltjes en een afhaalpizzeria, enz. 

U kunt zwemmen in het meer, maar wij raden waterschoenen aan.

Dit is de perfecte plek om met uw partner of gezin te verblijven, met allerlei activiteiten zoals wandelen, watersport, vissen, zwemmen en nog veel meer.

 Er is veel keuze in uitstapjes die u kunt maken, waaronder een bezoek aan de universiteit van Coimbra. Of u kunt gaan shoppen of genieten van de bijzondere architectuur van de stad, de brede witte zandstranden van de Zilverkust in het westen, en de hoogste bergen van Portugal, de Serra da Estrela in het oosten.

Ook kunt ons kleine zeilbootje gebruiken.

Voor fietsliefhebbers hebben we BTwin hybride mountainbikes te huur.

En we hebben verschillende off- en on-road motoren ter beschikking. 

U kunt er voor kiezen om op de weg te blijven of offroad te gaan. Wij bieden een introductie-cursus voor diegenen die kennis willen maken met deze geheel andere wereld van motorrijden.Dit is een speciale ervaring die u over stijgende en dalende paden voert naar hoogten tot 2000 meter door een nationaal park met honderden kilometers aan afgelegen weggetjes en paadjes met bloedstollende uitzichten over bossen, rivieren en middeleeuwse dorpjes


Prijzen:

1 persoon per week= 600 pond

2 personen per week= 700 pond

3 personen per week= 800 pond

Minimum verblijf 3 nachten= 90 pond per nacht

Our motorcycles are insured by a Portuguese company for third party only. We therefore advise that clients arrange personal holiday medical insurance which includes motorbike riding.

Wij stellen waterdichte kleding en beschermingsmiddelen ter beschikking, die u onder uw gewone kleding kunt dragen, zodat u comfortabel en veilig kunt deelnemen. Wij raden onze gasten aan om zelf een helm en handschoenen mee te nemen, maar ook die kunnen wij bieden.

U krijgt de motor mee met volle tank en u levert deze weer vol in.

NB: Wild camping, ie. not on a campsite, is now prohibited in Portugal.

Wij vragen een vooraf te betalen borg van 500 pond voor eventuele schade aan de motor en toebehoren. We vragen u een disclaimer te ondertekenen vóór het begin van uw vakantie en deze borg wordt aan het einde van uw vakantie gerestitueerd na inspectie van de motor en uitrusting en indien er geen schade is opgetreden.

Niet inbegrepen:

Vlucht en transfer naar Coimbra

Brandstof, camping tarieven, tol, boetes en toegang tot musea e.d.

Helm en handschoenen. Voor 25 pond kunt u een Portugese basic helm en handschoenen huren.

Luxury Touring in Portugal

www.motorcycle-holiday.com

155 Rua do Fundo, Rua Principal, Roda, 

Pombeiro da Beira, Arganil 3300-323 Portugal

Telephone 00 351 235 296452
©copyright 2005, Geoffrey Phillips, All rights reserved