Luxe Avontuurlijke otortours
in Midden-Portugal.

Wij zorgen er voor dat uw motorvakantie droom uitkomt. Kom bij ons en wij zorgen voor de rest.

Ontdek het mooie onbedorven midden van Portugal op onze BMW-motoren. Een niet te vergeten ervaring. De meest spectaculaire wegen en paden van Europa leiden u door bossen, over beken en rivieren en door bergdorpjes met prachtige vergezichten en langs wijngaarden en akkers, die nog op traditionele manier worden bewerkt en waar de tijd heeft stilgestaan.

Na uw dagelijks tour kunt u relaxen bij het zoutwaterzwembad, genieten van een voor u speciaal bereide maaltijd in een ontspannen omgeving. (Kijk op www.portugal-villa-holiday.com voor informatie over de accommodatie met fotos.)

U kunt kiezen om op de gebaande wegen te blijven, maar wilt u het off-road rijden eens proberen, dan bieden wij een korte introductiecursus en kunt u kennismaken met een geheel andere manier van motorrijden.

Wij bieden u de mogelijkheid om het rijden over bergwegen en over speciale offroad paden te combineren. 

Als u met uw eigen motor komt, die geschikt is voor zowel weg als offroad rijden zal dat geen probleem zijn mits u over voldoende ervaring beschikt en de juiste banden heeft.

 

Maar wie verder dan de gebaande paden wil gaan en het echte offroad rijden wil ervaren, bieden wij de mogelijkheid om met onze lichtere motoren de meer uitdagende tracks en trails te ontdekken.

Een unieke ervaring die u over stijgende en dalende paden voert naar hoogten tot 2000 meter door een nationaal park met honderden kilometers aan afgelegen weggetjes en paadjes met bloedstollende uitzichten over bossen, rivieren en middeleeuwse dorpjes.

Bel met Geoff of Lin om uw onvergetelijke motorvakantie te boeken of voor meer informatie over de mogelijkheden. Telefoon: +351 235 296 452 (Portugal). Of email ons via het contactformulier.

Additional activities available in the region include go-kart racing, horse riding, golf, fishing, canoeing, etc. If you are interested in any of these activities we can provide details or put you in touch with the various organisers.

Wij horen graag van u.

Luxury Touring in Portugal
www.motorcycle-holiday.com

155 Rua do Fundo, Rua Principal, Roda,

Pombeiro da Beira, Arganil 3300-323 Portugal

Telephone 00 351 235 296452
┬ęcopyright 2005, Geoffrey Phillips, All rights reserved